Nog 1,5 week en dan is het zo ver, de dag waar heel Groot Brittanie smachtend naar uitkijkt: de bruiloft van William en Kate. Het mediacircus draait op volle toeren en souvenir-verkopers doen gouden zaken. Mokken, condooms, shirts, kotszakjes, je kunt het zo gek nog niet bedenken of koninghuisprullariaverzamelaars (scrabble anyone?) storten zich er gretig op. En hoewel ik deze rommel graag buiten mijn eigen deur houdt (alhoewel, die mok waar de verkeerde prins op staat vind ik dan weer wél leuk), moet ik deze toch even met jullie delen. Brei je eigen koninklijke bruiloft! Inclusief queen mét tuttig hoedje, teckels en natuurlijk Kate en William die een verbazingwekkende gelijkenis toont met Pieter Post. Hoe bedenk je het!


p.s. Scoor het boekje tweedehands op Amazon, zet je moeder of oma aan het werk en met een paar kleine aanpassingen heb je een hilarische taarttopper! 😉