Trash the Dress weekend

De jurk. Lang uitgekeken naar het moment dat je hem mag kopen, het magische moment dat je hem vindt en natuurlijk de dag dat je hem aan mag. En dan is het voorbij…. en dan? Mijn trouwjurk hangt al 5,5 jaar verwaarloost (maar natuurlijk wel voor een klein fortuin gestoomd!) te hangen in huis. Weggooien doe je gewoon niet. Verkopen heeft geen zin, want je mag blij zijn als je er dan 100 euro voor krijgt. Nee, dan kan ik er nog beter ringkussens van maken, maar de schaar erin? Nee!! Dus hang hij daar maar…
En dan is er natuurlijk nog Trash the Dress en hoewel ik dat ongelofelijk gaaf vind krijg ik rollen door de modder of de zee inrennen ook echt niet over mijn hart. Deze dilemma’s zijn fotografe Melanie Rijkers en Hans van Nunen van Artstudio23 niet onbekend en daarom organiseren zij dit jaar alweer voor het vierde jaar een Trash the Dress weekend in Centerparcs de Eemhof in Zeewolde, en wel in het weekend van 11 november. Gewoon een weekendje weg met je lief en/of familie, maar dan met jurk in de achterbak en op je gemak kijken wat je ermee wilt doen. Een fotoshoot in het zwembad bijvoorbeeld, of alleen dineren in je jurk. Alles kan, niets moet. Kijk, dat klinkt al een stuk minder drastisch!


Alleen wel jammer dat die jurk niet meer past.