Jitterbug WeddingsHoud je van bruiloften in vintage stijl, dan heb ik hier hét adresje voor jou: Jitterbug Weddings! Een website vol inspiratie én een vintage verhuur bedrijf. Oude typemachines, camera’s, koffers, kleine mooie details. En de collectie groeit elke dag want eigenaresse Nicola struint stad en land af op zoek naar de mooiste spullen. Nicola is namelijk gek op bruiloften, oude gebruiksvoorwerpen én ze is opgegroeid in de USA, het land waar vintage weddings al jaren de grote trend is. En al deze kennis en passie stopt ze dus in Jitterbug Weddings!
Wel leuk, maar geen complete vintage bruiloft? Je kunt natuurlijk ook een aantal items huren voor mooie foto’s of om één zo’n mooi tafeltje te maken. Bijvoorbeeld met zo’n oude typemachine die je gasten ook nog kunnen gebruiken om een boodschap aan jullie te typen!