Bijzonder cadeau voor bruidspaar: Bruidsboek

Voor de bruiloft van mijn schoonzusje en haar vriend vorige jaar heb ik zelf een gastenboek gemaakt. Ik heb in de ceremoniemeester-brief aangegeven dat ik graag van iedereen een anekdote, foto, verhaaltje of iets dergelijks wilde ontvangen en ik heb beide families gevraagd om foto’s van baby tot nu (vooral de schoolfoto’s waren hilarisch!). Ik kreeg ontzettend veel leuke inzendingen: gedichtjes, foto’s, verhalen, zelfs een rebus! Met al deze inzendingen, Photoshop, een fotoboek programma en vele avonden werk was het resultaat super: een overzicht van hun leven, mooie herinneringen en heel veel bijzondere wensen! Tenslotte is een bruiloft hét moment om stil te staan bij de relatie die je hebt met het bruidspaar en herinneringen op te halen. 


En hoewel dit professionele product, Bruidsboek, natuurlijk niet te vergelijken is met mijn eigen knip-en-plak-boek, geeft het mij wel hetzelfde gevoel. Ook bij dit boek draait namelijk alles om foto’s en herinneringen. De mensen van Bruidsboek.com interviewen vrienden en naaste familie, verzamelen foto’s en maken zo een heel persoonlijk boek vol met foto’s, verhalen, anekdotes en quotes. Leuk als cadeau voor een bruidspaar! 

Ga je zelf trouwen? Bruidsboek.com maakt ook Trouwboeken: Er worden professionele foto’s gemaakt op jullie bruiloft en een journalist interviewt jullie en jullie naasten om zo een uniek verslag te maken van deze bijzondere dag.

De persoon achter Bruidsboek.com is journaliste,redactrice en tekstschrijfster Susan Traag. Zij heeft een team van journalisten, fotografen en vormgevers samengesteld waardoor elk Bruidsboek professioneel en met prachtige teksten wordt samengesteld.