Straal Kinderfeestjes

Papa’s, mama’s en bruidsparen met een kinderrijke vriendenkring opgelet: Kennen jullie Franny Mekes al? Haar vrolijke gezicht duikt regelmatig op in mijn Twitter timeline en altijd als ik een vraag heb over kinderfeestjes of traktaties schiet ze te hulp met goede tips. Franny is namelijk gek op kinderen, moeder, onderwijzeres én als Straal Kinderfeestjes kun je haar ook inhuren voor al je kinderfeestjes. Thema’s, verkleedkisten, bij mensen thuis of op locatie, Franny draait er haar hand niet voor om. En je kunt Straal Kinderfeestjes ook inhuren voor je bruiloft. Tijdens de receptie, ceremonie of tijdens de feestavond  hebben de kinderen hun eigen feestje in een aparte hoek of ruimte met spelletjes, knutselen, stoere glittertatoeages zetten, een limonadefontein of cakejes versieren. Alles natuurlijk met professionele begeleiding, aangepast aan de leeftijden van de kinderen en in overleg met het bruidspaar.  
Geen behoefte aan een apart feestje (of maar een paar kinderen), dan kun je bij Straal Kinderfeestjes ook een verrassingstas bestellen. Een tas vol met cadeautjes en leuke dingen om ze de hele dag bezig te houden. En helemaal fantastisch voor kleine prinsessen of stoere piraten: Straal Kinderfeestjes verhuurt ook themakisten met jurken, pakken, accessoires, spelletjes en kleurplaten. Handig!