Ik schreef er al eerder over: de niet-te-missen Wedding & Styling Workshop van Het Bruidsmeisje en Bloom Wedding. In een sessie van 2 uur worden jullie op de hoogte gebracht van alle trends op het gebied van trouwen, entertainment, themabruiloften en styling, en….. nog helemaal gratis ook!
Inmiddels zijn de data en locaties bekend én is bekend welke bedrijven er allemaal mee werken. En ik ga alvast een tipje van de sluier oplichten: Ik! Maar ik niet alleen natuurlijk, ook nog superveel andere leuke en vooral gepassioneerde bedrijven en ondernemers zoals Rode BubbelsDen Soeten TafelMon et MineVanilla Pod DesignKnetterleukStijlvol groen en nog heel veel anderen!En dit zijn de data en locaties:

      Vrijdag 11 maart 2011:      Klooster aan zee, Noordwijk
      Zaterdag 12 maart 2011:   Tante Loes, Rhenen
      Zondag 20 maart 2011:      Landgoed Eikenrode, Nieuw-Loosdrecht
      Zaterdag 26 maart 2011     Auberge du Bonheur, TilburgEn… er is nog plek! Dus heb je zin een een inspirerende middag of avond vol lekkere hapjes, entertainment en nuttige informatie? Schrijf je in of kijk voor meer informatie op de websites van Het Bruidsmeisje of Bloom Wedding
Ik ga zelf 12 en 26 maart proberen aanwezig te zijn… see you there!?


foto’s: Danielle Janssen Fotografie