Nog een week en dan is het valentijnsdag. Eerlijk gezegd heb ik niet zo veel met de hele commercie eromheen, maar ik vind het wel goed dat er een dag is waarop je even extra stilstaat bij de mensen van wie je houd. Of dat nu een stille liefde is of iemand met wie je aan jaren samen bent! En elke reden voor een lekker etentje of een cadeautje is er één toch? 
En over cadeautjes gesproken, kijk hier eens naar: Ik heb al eerder geschreven over de momiji dolls van Your Musthaves maar deze nieuwe valentijn dolls zijn zo leuk. En natuurlijk hebben ook deze speciale uitgaves het vakje onderin voor een boodschap voor je lief. Zoals ‘wil je met me trouwen?’ (om maar even iets te noemen). Als dat geen leuk valentijnscadeautje is!
Momiji doll Lilian met het hartje is mijn favoriet, zo lief. Maar het setje kun je ook nog eens gebruiken als supercute taarttopper op je bruiloft! Schrijf allebei een boodschap voor elkaar, doe ze erin, zet ze op de taart en je hebt een heel lief (en stiekem heel persoonlijk) detail op jullie dag!


De valentijn momiji dolls zijn nu verkrijgbaar bij Your Musthaves, maar wees er snel bij, zeker als je het setje wilt. Dit is namelijk een limited edition! En nog een reden om de shop van Your Musthaves, even te bezoeken: Je kunt Lilian nu ook nog eens winnen!