Vintage Camper Fan

Heel, heel lang geleden ben ik op surfadventure geweest in Australie. Vijf dagen lang met een groepje surffans van Sydney naar Byron Bay. Vroeg opstaan, meteen het water in, ontbijten, met z’n allen het Volkswagen busje in en weer door naar het volgende strand. Inmiddels ben ik natuurlijk compleet ingekakt (en nee, fatsoenlijk leren surfen heb ik nooit!), maar dat gevoel krijg ik nog steeds als ik een VW busje zie. Het gevoel van ultieme vrijheid en ‘alles kan’. En dat ik niet de enige bent blijkt: Er stond zelfs een heel stuk over VW busjes in de laatste FlowKrijgen jullie ook dat hipper-dan-hip vintage gevoel als je er eentje ziet? Dan heb ik hier een superleuk adresje voor je: Vintage Camper Fan. Tja, zo’n naam spreekt natuurlijk voor zich: Hier huurt je een busje voor je vakantie, bedrijfspresentatie, of gewoon voor de fun. En –oei– wat zijn ze leuk! 4 stuks en helemaal in stijl ingericht: Mellow Yellow, Sandy CoastJungle Juice en de nieuwste aanwinst: Moulin Rouge. En deze laatste is het nieuwe sexy beest van Vintage Camper Fan. Deze dame vervoert je niet alleen, nee, net zo makkelijk veranderd ze ’s avonds in een DJ bus. En how cute is this: ’s nachts sluit je de gordijntjes van Moulin Rouge en heb je je eigen bruidssuite op wielen! En dan met al je vrienden en familie op een camping overnachten, en de volgende dag met z’n allen ontbijten (en zelfs dat kan Vintage Camper Fan voor je regelen!). Zoals ik al zei: Ultieme Vrijheid!