Win 45 euro shoptegoed!

Zoals velen van jullie weten ben ik een enthousiast twitteraar. En blijkbaar vinden jullie dat wel gezellig want gisteren heb ik de 1000ste volger mogen verwelkomen! Tijd voor een feestje dus, en… een winactie! Daarom verloot ik onder mijn twitter-volgers en facebook-fans 45 euro shoptegoed te besteden in mijn webshop hippe trouwartikelen. Voor een ringenkussen met namen en datum bijvoorbeeld, of een ringkussen en een kousenband, of meerdere leuke cadeautjes voor jezelf of een vriendin. Dit tegoed blijft geldig tot 1 september 2011, dus je mag er ook nog even rustig over nadenken.
 
Wat moet je doen? Wordt volger op Twitter of fan op Facebook. En laat hieronder een berichtje achter wat jouw favoriete product is in de webshop. Een mailtje sturen mag ook. Zet je in het bericht of mailtje wel even je naam of twitter zodat ik je weet te vinden!
 
Natuurlijk geldt dit niet alleen voor nieuwe volgers, huidige volgers maken net zoveel kans.

Op 14 januari trek ik de winnaar, dus je hebt 4 weken om mee te doen.
 
Zit jouw favoriet niet tussen de huidige collectie, dan hiernaast ook alvast een heel klein voorproefje van de nieuwe collectie 😉