Zoals velen van jullie weten ben ik een enthousiast twitteraar. En blijkbaar vinden jullie dat wel gezellig want gisteren heb ik de 1000ste volger mogen verwelkomen! Tijd voor een feestje dus, en… een winactie! Daarom verloot ik onder mijn twitter-volgers en facebook-fans 45 euro shoptegoed te besteden in mijn webshop hippe trouwartikelen. Voor een ringenkussen met namen en datum bijvoorbeeld, of een ringkussen en een kousenband, of meerdere leuke cadeautjes voor jezelf of een vriendin. Dit tegoed blijft geldig tot 1 september 2011, dus je mag er ook nog even rustig over nadenken.
 
Wat moet je doen? Wordt volger op Twitter of fan op Facebook. En laat hieronder een berichtje achter wat jouw favoriete product is in de webshop. Een mailtje sturen mag ook. Zet je in het bericht of mailtje wel even je naam of twitter zodat ik je weet te vinden!
 
Natuurlijk geldt dit niet alleen voor nieuwe volgers, huidige volgers maken net zoveel kans.

Op 14 januari trek ik de winnaar, dus je hebt 4 weken om mee te doen.
 
Zit jouw favoriet niet tussen de huidige collectie, dan hiernaast ook alvast een heel klein voorproefje van de nieuwe collectie 😉
 

13 comments on “Win 45 euro shoptegoed!”

 1. Dank je wel, Brigitte! Een aantal hiervan zijn gebruik voor een fotoshoot van een groot bruidsmagazine en… worden binnenkort ook weggeven!

 2. Hoi! Wat een mooie actie! Ik vind de antennehartjes echt geweldig! Weer een leuke tip voor mijn bruidsparen…of voor mijn eigen bruiloft?! 😉
  Succes met de actie!

 3. Wat een creativiteit! Ik viel direct voor het Flower ringkussen met de grote organzabloem. Ben gek op bloemen, dus gaan zeker terugkomen op onze bruiloft! Dit ringkussen zou het afmaken: stijlvol en simpel!

 4. Hallo,

  Ik was een beetje aan het rondsnuffelen voor onze bruiloft op 15 juli aanstaande, toen ik op je site het geweldige paarse ringkussen met de tekst ‘Ja’ tegenkwam, waar ik op slag een beetje verliefd op werd (gelukkig staat mijn bruidegom nog wel op nr 1 :-)).

  Ik volg je via Twitter (soofries) en via facebook.

  Groetjes
  Sofie

 5. Hoi Chantal,

  In onze bruiloft wordt een vleugje paars verwerkt. Dus de ringkussentjes die je hebt verkocht in het paars vind ik eigenlijk allemaal leuk!
  Maar mijn favoriet is de k Heb je lief!
  Ik hoop dat je die nog maakt?!

  Groetjes Wera

 6. Hoi Chantal, na Twitter nu ook fan op Facebook. In mei is de BIG day. Een Romance kussen zou perfect, maar dan ook echt perfect passen. Ik beloof je bloginspiratie als ik win! #omkopendiehap

  Groetjes @pytsje

 7. Hoi!

  Mag ik ook gewoon zeggen:allemaal? Haha, echt mooie kussentjes! De rust of flock hebben toch wel mijn voorkeur, heerlijk traditioneel…misschirn met een heel klein beetje kleur (van strik of boeket) maar eigenlijk perfect zo!
  Ook bovenstaand “nestje” vind ik super!
  Ik volg je op twitter @esthermartens

  Groetjes!!

 8. Ik zou ook graag in aanmerking willen komen voor de winactie en dan ga ik voor de fortune cookies van vilt. Heel schattig. Je kunt mij vinden op twitter Martientje83

Comments are closed.