Willen jullie geld vragen voor jullie huwelijksreis, maar vinden jullie dat envelopje op je kaart niet zo leuk? Kijk dan eens naar Honeymoon 2 Give. Via deze service kunnen je gasten namelijk een stukje huwelijksreis cadeau doen! 
Het principe is heel simpel: je kiest je reis, knipt deze in kleine stukjes en stopt een kaartje met gegevens bij de trouwkaart. Je gasten kunnen nu zelf online kiezen waar ze een bijdrage aan willen geven. Van je schoonouders krijgen jullie de tickets, van je vriendinnengroep de duikcursus en van tante Corrie een diner. En het leuke is, je kunt echt alles onderbrengen in deze service. Dus niet alleen tickets of hotel, maar ook bijvoorbeeld scooterhuur, cocktails of een fles champagne op jullie hotelkamer. 


Natuurlijk is het einddoel hetzelfde: je krijgt geld voor je huwelijksreis. Maar zo is het toch een stuk leuker voor je gasten om te kiezen en te geven. En handig: Honeymoon 2 Give regelt alles, dus 1x invullen en geen omkijken meer naar!