Kijk, dit vind ik nou zo leuk! Deze supercute figuurtjes zijn Momiji Dolls. Het eerst wat in mij opkomt is Japan, maar na wat rondkijken op hun website blijkt dat ze afkomstig zijn uit de UK! En wat begon als collectie van 12 is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met steeds wisselende collecties.  Zo zijn er onder anderen Christmas dolls, Birthday dolls, Heroes dolls en Love Collection dolls. Allemaal met een eigen verhaaltje en karakter. En ze komen ook nog eens verpakt in hun eigen noodles doosje dat het karakter van de doll beschrijft. How cute is that? 


Wat dit met bruiloften te maken heeft? Dat zal ik jullie vertellen: Deze dolls zijn namelijk het ideale cadeautje! Onderin elke Momiji doll zit namelijk een opening met een briefje erin. Op dit briefje kun je een boodschap schrijven, bijvoorbeeld voor je ceremoniemeester, je getuige, je moeder. Een tastbare herinnering, maar ook een persoonlijke boodschap. Perfect cadeautje toch!?


Sinds kort zijn deze Momijo dolls verkrijgbaar bij Your Musthaves. De eigenaresse van Your Musthaves, Hanneke, speurt de hele wereld rond op zoek naar -de naam zegt het al- leuke hebbedingen. Waaronder nu dus ook een aantal van deze Momiji dolls!