De afgelopen weken hebben de mensen van The Perfect Wedding keihard gewerkt om de allernieuwste trouwjurken op de website te zetten. Het resultaat: een database met 8000(!) foto’s van 55 merken. Als daar jouw perfecte jurk niet tussen staat weet ik het ook niet meer! En om je geen vierkante oogjes te bezorgen komen ze bovendien met een zoekfunctie waarmee je aan de hand van 6 criteria jouw perfecte jurk kan vinden. Handig! 


En er gebeurt nog veel meer in deze Fashion Week van The Perfect Wedding! Alles in het teken van de nieuwste bruidsmode natuurlijk. Blogs, tweets en …. Perfect Project Wedding! Een actie waarbij je een trouwjurk kunt winnen! Die bovendien ook nog eens helemaal vermaakt en gepimpt wordt. Kijk, dat is nog eens een leuke prijs! Je kunt kiezen uit 3 modellen, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en een gokje te wagen! Wat je moet doen? Vertellen waarom juist jij die jurk moet winnen. That’s it!