Laat ik op deze druilerige donderdagmorgen maar eens iets bekennen: Ik ben geen type dat een erotische shop binnenloopt of iets spannends besteld via internet. Dat heeft niet zo zeer te maken met lef als wel met de vraag: wat dan? Tussen de soep en de aardappelen roepen: “Hee schat kijk eens wat ik gekocht heb?” Verpakkingen, vormen, het is allemaal zo expliciet en ordinair. Terwijl we allemaal wel eens wat extra spice in de slaapkamer kunnen gebruiken, toch? 


Daarom ben ik na mijn blogpost over 210th eens goed na gaan denken. Dat sprak me namelijk wél aan. Stijlvol en spannend, en prikkelend door de envelopjes met opdrachten. En -niet geheel onbelangrijk- ook nog mooi gepresenteerd. Kijk, met zo’n cadeautje durf ik wel voor de dag te komen!
Want laten we eens eerlijk zijn. Sex en intimiteit is gewoon belangrijk. Net zo belangrijk als goed kunnen praten en lekker kunnen lachen. En dat heeft niets te maken met vunzigheid maar gewoon met je fijn en prettig voelen bij je partner én in je eigen lijf. Dat is belangrijk als je net bij elkaar bent, maar ook als je al langer bij elkaar bent en helemaal als je gaat trouwen. Je gaat een gelofte afleggen waarmee je zegt dat je de rest van je leven bij iemand wilt blijven. En daarmee dus ook dat je de rest van je leven het bed wilt delen met die persoon. Dan is het toch best wel belangrijk dat je iemand ook goed kent tussen de lakens? 


Dus waarom wachten tot de bruiloft en hopen dat je de Weddingbox van 210th cadeau krijgt? Gewoon nu kopen en onder de kerstboom leggen (of meteen openmaken!), krijg je ook nog eens 20% korting! Cadeautje van 210th en Hip je huwelijk in! Wat moet je doen? Gewoon de Weddingbox bestellen op de website van 210th en de actiecode Hipjehuwelijk gebruiken. 
De actie loopt van 21 t/m 24 oktober. Dus dus slaap er gerust een nachtje over, of overleg even met je toekomstige echtgenoot. Al weet ik zeker dat elke man (na alle bruiloftsdetails en beslissingen die hij al voor zijn kiezen heeft gehad) dit een heel leuk en zinvol trouwitem zal vinden! 😉 

1 comment on “20% korting op de Weddingbox van 210th!”

Comments are closed.