Ik vind Atelier Aimée Montenapoleone (een onderdeel van Atelier Aimée)  één van de allermooiste merken in bruidsland. Je ziet dat er veel aandacht is besteed aan de ontwerpen en afwerking en de details en kleuren zijn om bij weg te dromen.  Pasteltinten, handgemaakte bloemen, heel veel laagjes en luxe stoffen. Komend jaar komen ze echter met iets heel bijzonders, een Black and White Collection. Van spierwit met piepkleine zwarte details tot een bijna volledig zwarte jurk. Ik vind het mooi, wat vinden jullie?

Check de website van Atelier Aimee Montenapoleone voor de hele Black and White collection, maar ook voor de dromerige In the Garden of Dreams Collectie en de sprookjesachtige Princess Sissi Collection. En houd je van de stijl van Atelier Aimée Montenapoleone? Bezoek dan ook zeker Emé di Emé, het hippe jonge zusje!