Stichting Opkikker

Voor elke bestelling uit mijn eigen webshop Zomaar & Daarom doneer ik een bedrag aan een goed doel en elk kwartaal kies ik een nieuw doel. De doelen van dit jaar waren tot nu toe het TysfondsKika en Terre des Hommes, en ik ben er best wel trots op om te mogen zeggen dat we dit jaar al 412 euro gedoneerd hebben! 
Het laatste goede doel van dit jaar is Stichting Opkikker! Stichting Opkikker geeft gezinnen waarvan een kind ziek is -de naam zegt het al- een opkikker: een dagje uit of de vervulling van een langgekoesterde wens. Niet alleen voor het zieke kind, maar voor het hele gezin. Want het is zo belangrijk om ook als gezin af en toe iets leuks te kunnen doen! Tenslotte draait vaak alles om het zieke kind en dit is ook heel zwaar voor ouders en niet te vergeten broertjes en zusjes. Het lijkt zo eenvoudig maar dat is het niet. Chronisch zieke kinderen hebben speciale begeleiding nodig, speciale apparatuur, aangepast vervoer. Dus hopelijk kunnen ook wij dit kwartaal een mooi bijdrage leveren aan zo’n bijzondere dag. Want ook zieke kinderen moeten af en toe gewoon lekker kind kunnen zijn!