Disney trouwjurken

Wauw, die had niemand aan zien komen! Disney komt met een eigen collectie bruidsjurken genaamd Disney Fairy Tale Weddings. In een samenwerking met bruidsmodegigant Alfred Angelo is een collectie ontworpen van 7 jurken, elk gebaseerd op een jurk van een Disney prinses zoals Doornroosje, Jasmine, Ariel en Assepoester. Nu zien jullie waarschijnlijk (net als ik) grote roze, blauwe en gele slagroomtaarten voor je met enorme pofmouwen en contrasterende taillebandjes, maar maar niets is minder waar! Sterker nog, ze zijn zelfs heel mooi.Ā De jurken zijn weliswaar geinspireerd op de jurken van de mierzoete prinsessen, maar dit zie je alleen terug in details, vormen en het type jurk. Een zeemeermin-silhouet voor de Ariel jurk, veel romantische ruches en bloemen voor de Doornroosje jurk en een pittige sexy jurk voor Jasmine. En het prijskaartje is al helemaal niet Disney, voor prijzen lopend van $599 tot $1.199 heb je al een jurk waarmee jij je eigen sprookje beleefd.

Hihihi, die laatste zin moest even hoor, hij was te voor de hand liggend om niet te gebruiken šŸ˜‰

Meer weten? Lees het volledige verhaal opĀ Chip and Co.