Jaja, ik weet dat het heel flauw is van mij om onbereikbare jurken te laten zien, maar dit moet ik gewoon even met jullie delen. De 2010-2011 collectie van Zuhair Murad! Ik hoor jullie denken: wie? Nou, Zuhair Murad dus, een Libanese couture ontwerper die zich laat zich inspireren door Egyptische prinsessen en Griekese godinnen, maar dan wél met een spannende twist. Een relatieve nieuwkomer op couturegebied, want pas bezig sinds 1995, maar al omarmt door tout Hollywood. Zo liepen Ivana Trump, Carrie Underwood, Beyonce, Shakira en Vanessa Williams al in een Zuhair Murad over de rode loper.

In het echt bewonderen? Dan moet je wel met een goed gevulde portemonnee in het vliegtuig stappen. Zijn boutiques zijn namelijk gevestigd in Beiroet en Parijs. Maar lekker wegdromen bij deze foto’s of op zijn website… kost natuurlijk niets! Enjoy!