Jazzberry

Houden jullie van funky, jazzy muziek én zoeken jullie nog een band voor  jullie bruiloft? Dan zou ik zeker eens kijken naar Jazzberry. Jazzberry is een collectief van muzikanten en DJ’s opgezet door Fridolijn van Poll (zangeres) en Mark Berman (DJ, producer en percussionist).

Jazzberry heeft een uitgebreid netwerk van vele creatieve talenten zoals DJ’s, muzikanten, bands, VJ’s en fotografen, waardoor ze de samenstelling perfect kunnen aanpassen aan de gelegenheid en de wensen van de klant. Voor een spetterend feest, maar ook voor een intiem moment tijdens de ceremonie of een relaxte sfeer tijden het diner. In overleg met jullie past Jazzberry zichzelf én de muziek aan zodat het perfect past bij jullie en jullie dag!

Benieuwd naar Jazzberry? Bezoek hun website voor meer info en een muzikaal voorproefje. En check meteen hun agenda. Jazzberry treedt regelmatig op dus meteen een goede reden voor een lekker avondje uit!