Als je rondkijkt naar trouwkaarten vind je veel aanbieders maar helaas ook heel veel van hetzelfde. En er zijn zelfs aanbieders waarbij het lijkt alsof het assortiment al 10 jaar niet vernieuwd is! Maar gelukkig zijn er ook kaartjes waar ik wél enthousiast van wordt, zoals de kaartjes van Leintjes. Hippe modelletjes, vrolijke kleurtjes en kaartjes waar het JA van af spat. Kijk, daar houd ik van!

Waar ik ook van houd is gemak en ook daarvoor ben je bij Leintjes aan het goede adres. Je kunt namelijk ook voor een compleet pakket kiezen met trouwkaarten, menukaarten, safe-the-date kaartjes en menukaartjes. En in plaats van een gastenboek kies je voor een canvasdoek dat na de bruiloft een leuke plaatsje krijgt aan de muur! En alles uiteraard in dezelfde vrolijke stijl.

De producten van Leintjes live bekijken? Leintjes staat 23 en 24 oktober op de Love & Marriage Beurs in Rotterdam. En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Leintjes maak je ook nog eens kans op vrijkaartjes!