Peperzoet – Part II

Vorige maand schreef ik over de kleine kunstwerkjes van Peperzoet. Naar aanleiding van deze blog heeft Stephany van Peperzoet een paar melkzoetjes opgestuurd. En wauw wat een verrassing was dat! Ten eerste zagen ze er al uit om op te vreten (nu weet je ook meteen waar deze uitdrukking vandaan komt!): Klein en snoeperig en dan ook nog in zo’n piepklein cupcake-vormpje met hartjes! Haast zonde om op te eten. 
Maar dat hebben we natuurlijk wél gedaan! En ook dat was een verrassing. Ik verwachte een soort bonbon maar het was heel anders: zacht en romig en bomvol smaak. Hmmmm…ik vond vooral de kokos kus lekker en kreeg spontaan zin in Sinterklaas! Misschien door het hele subtiele kruidnagelsmaakje? Hoe dan ook, zeker een aanrader deze heerlijke melkzoetjes.
Tip: koop meer dan je denkt nodig te hebben, die gaan wel op!