Rode Bubbels

Ik ben echt een wijndrinker. En mijn man ook, dus in het weekend wordt er vaak wel een fles (of 2) opengemaakt. Meestal rode wijn want dat vind ik toch het lekkerst, maar in de zomer ook wel eens een fles rosé en natuurlijk bij een bijzondere gelegenheid champagne (of andere bubbels). Maar rode wijn is toch favoriet. Ik was dus ook aangenaam verrast toen ik tot de ontdekking kwam dat er ook rode bubbels zijn! En die koop je bij…Rode Bubbels!
Al snuffelend op hun website kwam ik er ook achter dat rode mousserende wijnen ook heel geschikt zijn om te drinken bij bruidstaart. Logisch ook eigenlijk want in tegenstelling tot champagne kun je ook kiezen voor een rode wijn met een wat zoetere smaak. En dat past dan weer goed bij het zoete van de bruidstaart.
Leuke bijkomstigheden: een fles rode mousserende wijn is ook nog eens goedkoper dan een fles champagne én het is ook nog eens heel erg verrassend. En hip!
Rode bubbels zijn natuurlijk niet alleen lekker bij een zoet hapje zoals bruidstaart. Ook bij de barbecue, een toast of om gewoon lekker het weekend in te luiden is er een geschikte mousserende wijn. Zeker even een bezoekje brengen aan Rode Bubbels dus!