Zin in een feestje?

De vakantie is voorbij en we gaan weer flink aan de slag. En niet alleen met werk want jullie hebben ook een bruiloft te plannen! Wonen jullie in de omgeving Utrecht en hebben jullie zin in een feestje waarbij je meteen inspiratie opdoet voor de bruiloft? Dan heb ik een hele leuke tip voor jullie: deze week zijn er namelijk 2 bruidsbeurzen die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken!
De eerste is vanavond in de Kloosterhoeve in Harmelen. Een top locatie waar je niet alleen kunt trouwen maar ook je receptie, diner en feest kunt houden. Van feest tot fotograaf en van amusement tot auto, overal kun je inspiratie voor opdoen op deze bijzondere beurs. En je kunt ook nog genieten van ‘onze eigen’ Judith Jobse!
De tweede trouwbeurs is zondag op Landgoed Eikenrode in Nieuw Loosdrecht. Nog zo’n fantastische locatie waar ook getrouwd kan worden (zelfs buiten in de romantische tuin!). Ook op deze beurs volop inspiratie voor jullie trouwdag en een muzikale omlijsting van niemand minder dan Des’Ray!
De organisatie van beide beurzen is in handen van Weddingplanner Inge Bergakker van Seeds of Love, niet alleen een supergoede weddingplanner maar ook nog eens een heel leuk mens. Dus reken maar dat het een feestje wordt!
Oh en ga je vanavond? Zorg dan dat je er bijtijds bent! De beurs wordt namelijk geopend door niemand minder dan de burgemeester van Woerden en misschien is er daarna nog wel een kleine verrassing šŸ˜‰