5 jaar getrouwd!
Vandaag heel veel foto’s! Van mij en mijn lieve mannetje. Vandaag zijn we namelijk 5 jaar getrouwd! De foto’s zijn gemaakt door Isabelle Hattink van Fotobelle.

Een paar kleine toelichtingen:
We hebben foto’s gemaakt op het terrein van ons werk. Het is een beveiligd terrein dus we moesten toestemming vragen om foto’s te mogen maken Ć©n er liep een hele delegatie aan communicatie medewerkers, beveiligers en fotografen met ons mee!
Mijn jurk was loodzwaar en die sleep was echt absurd lang! Maar zo mooi…
De plechtigheid was heel bijzonder, bijna al onze collega’s waren (onverwachts) gekomen en ze stonden zelfs in de ruimte achter de ceremonie-ruimte. Iedereen begon te klappen toen we binnen kwamen, onvergetelijk!
Ik had geen boeket maar een ‘rozenkrans’, zelfgemaakt uiteraard. Een boeket leek me moeilijk te combineren met mijn jurk en bovendien ontzettend onhandig. Vandaar deze keuze. En hoewel we niet praktiserend gelovig zijn (en daarom niet voor de kerk getrouwd zijn) vond ik het wel passend om een teken van mijn geloof mee te nemen. Vandaar het kruisje, maar dan wel ingelegd met dezelfde swarovski kristallen net als in mijn sieraden natuurlijk šŸ˜‰