Overwegen jullie om de trouwdag op film vast te laten leggen? Dan zou ik zeker even verder lezen want wat de mensen van A Beautiful Day doen is de overtreffende trap! Zij maken namelijk jullie eigen bruilofts-videoclip. Professioneel gefilmd en gemonteerd op het nummer van jullie keuze. En wat helemaal bijzonder is: deze is ‘s avonds al klaar zodat ook je avondgasten nog mee kunnen genieten van alle bijzondere momenten die jullie deze dag hebben meegemaakt.

De mensen van A Beautiful Day komen ‘s morgens vroeg al filmen (zodat je ook nog dezelfde dag ziet hoe je partner de dag begonnen is!) en leggen al de bijzondere momenten vast. Eind van de middag monteren ze de film en ‘s avonds wordt hij gepresenteerd op het feest. Dit alles wordt verzorgd door de mensen van A Beautiful Day dus je hebt er zelf geen omkijken naar.
Ik ben zelf behoorlijk onder de indruk van het werk van deze groep professionals. Ook nieuwsgierig? Bekijk snel onderstaande clip en laat je meevoeren in a beautiful day!


A Beautiful Day showreel from A Beautiful Day on Vimeo.