Smart & Sexy het huwelijk in!

Kennen jullie Lisa al? Lisa is eigenaar van een evenementenbureau, trainer én Smart & Sexy deskundige. Haar missie: Alle vrouwen Smart & Sexy! En vanaf NU ook dé persoon bij wie je moet zijn als je sexy je huwelijk in wilt!
Want laten we eens eerlijk wezen dames: net zoals de meeste mannen (neeee, niet die van jou natuurlijk) een beetje gemakkelijker worden na het ja-woord, zo willen wij dames ook de boel nog wel eens een beetje laten verslonzen. Niet zo gek, want met werk, huishouden, kinderen, hobby’s en vrienden ook nog je man tevreden houden, pfffff…. Maar daar gaat het nou juist NIET om! Lisa kijkt namelijk niet naar hoe jij sexy kunt zijn voor je man, maar hoe je sexy kunt zijn voor jezelf (en daar heeft je man ook profijt van!). Want willen we niet allemaal -ook na die ene dag- het gevoel vasthouden dat je een verdomd goede vangst bent en blijven stralen van zelfverzekerdheid? Precies.
Smart & sexy het huwelijk in dus. Een workshop met chocola, bubbles, cadeautjes, verrassingen en veel, heel veel tips van Mrs. Smart & Sexy herself. Doen!
Heb ik nog wel een vraagje aan Lisa: Komt er misschien ook nog een Smart & Sexy spice-up-your-marriage-workshop voor vrouwen die al een paar jaar getrouwd zijn? Misschien dat ik nog wel iemand weet die héél geinteresseerd is! 😉
Meer informatie over Lisa Portengen, haar Smart & Sexy activiteiten én de Smart & Sexy het huwelijk in workshop vind je op haar website. Je kunt haar ook volgen op twitter voor kleine inspiratie-momentjes 🙂