Planet fur

Vorige week heb ik op een ondernemers-bijeenkomst Marlous van Planet Fur ontmoet. Dat ze geweldig leuke herten maakt voor aan de muur wist ik al wel, maar wat bleek toen ik een bezoekje bracht aan haar etsy-shop? Ze maakt ook deze ontzettend leuke hertjes voor op je bruidstaart! En wat vind je van deze konijntjes die je niet alleen kunt gebruiken als taarttopper maar ook als ringdragers? Supercute!

Elk product in haar winkel is helemaal met de hand gemaakt en perfect afgewerkt. En let vooral ook op die mooie details en versieringen! Wil je liever een andere (accent)kleur zodat het helemaal bij jullie en jullie bruiloft past? Geen probleem, Marlous gaat voor jullie aan de slag en maakt iets dat helemaal aan jullie wensen voldoet!
Na de bruiloft zet je ze op een mooie plaats neer als blikvanger die je ook nog eens herinnert aan jullie trouwdag. Zeker even kijken in de etsy shop of blog van Planet Fur dus (ook voor andere leuke cadeautjes en hebbedingen)!