Jaja, ik zie de wenkbrauwen al omhoog gaan want jullie vragen je nu allemaal af: wat heeft een pan in vredesnaam met een bruiloft te maken? Heel simpel: helemaal niks! Maar hoeveel mensen zijn er niet die zich suf piekeren op zoek naar een leuk cadeau voor een bruidspaar? En hoeveel bruidsparen zijn er niet die wel cadeaus willen vragen maar ook niet meer weten wat? Precies! Dus leek het me een goed idee om een rubriekje Cadeaus voor het Bruidspaar toe te voegen. Tot zover de uitleg. Terug naar de pan.
Gisteren, in een poging huiselijk te zijn besloot ik eens iets lekkers te gaan maken voor manlief, dus haalde ik -jawel!- dit pannetje tevoorschijn. Dit hartvormige Le Creuset braadpannetje hebben wij namelijk zélf gekregen voor onze bruiloft. En ik overdrijf niet als ik zeg dat het één van de beste cadeaus ooit was. Hij is namelijk niet alleen heel erg leuk, hij is ook nog eens heel erg goed en het allerleukste is dat hij me herinnert aan een geweldige bruiloft (juist omdat je hem niet elke dag gebruikt!) én aan mijn ex-collega’s van wie we hem hebben gekregen. Hij is niet goedkoop (rond de 120 euro), maar daarvoor heb je wel een superpan mét levenslange garantie. Je koopt hem in de betere kookwinkel of gewoon lekker makkelijk online (zoekwoorden: koop le creuset hart).


Nu nog leren koken.