Totaalbedrag: 105,50 euro! 


Sinds begin dit jaar doneren wij voor elke bestelling in onze webshop een bedrag aan een goed doel. Elk kwartaal kiezen we een nieuwe organisatie, en zo hebben we in het eerste kwartaal al 151 kunnen doneren aan het Tysfonds en afgelopen kwartaal 155,50 aan Kika!
Dit kwartaal steunen we Terre des Hommes. Deze kinderhulporganisatie stopt kinderuitbuiting in ontwikkelingslanden met projecten op het gebied van van onderwijs, gezondheid en microcrediet. Je kent vast wel het reclamespotje op de radio: “Susanne van 10 speelt vandaag met haar nieuwe barbie. Jundi van 10 speelt vandaag met een vieze oude man.” Zeker nu ik zelf kinderen heb lopen de rillingen over mijn rug als ik het hoor! Helaas is het aan de orde van de dag in vele landen. Dus ik hoop dat we op een mooi bedrag komen om aan Terre des Hommes te doneren!