Ik ben niet bepaald iemand die graag in the picture staat. Sterker nog, foto’s waar ik op sta zijn zeldzaam. Maar zoals ik al in mijn vorige blog schreef zijn er een hoop mijlpalen rond deze tijd. Eén van deze mijlpalen is vandaag. Precies 2,5 jaar geleden was namelijk mijn eerste dag als zelfstandig ondernemer zonder andere baan! Yep, al 2,5 jaar is het maken van trouwaccessoires mijn baan. Hoe bijzonder is dat?! Een mooi moment om jullie eens kennis te laten maken met mij. In foto’s natuurlijk!


Van onder naar boven en van links naar rechts:
  • Dit ben ik! Geboren en getogen in Rotterdam. Ik woon er al jaren niet meer, maar ik krijg nog wel steeds de kriebels als we over de Van Brienenoordbrug rijden. Je kunt wel het meisje wel uit de stad halen, maar de stad niet uit het meisje! Toch ben ik heel blij in Brabant, ik houd wel van dat gemoedelijke 🙂
  • Japan. We zijn er 4 jaar geleden geweest en stiekem hopen we nog steeds dat het bedrijf van Gertjan vraagt of hij er voor een paar jaar naartoe wil. Ik ben gek op de contrasten die je overal vindt in Japan, en wil er heel graag naar terug!
  • Deze prachtige foto van Isabelle Hattink is één van onze trouwfoto’s maar staat ook voor de 7 jaar dat ik bij Organon gewerkt heb. Eerst in een wetenschappelijk ondersteunende functie, maar daarna ben ik overgestapt naar marketing. Een ontzettend leuke tijd! Maar helaas van korte duur want onze afdeling werd na een jaar opgeheven. Toch blijft Organon dierbaar voor me. Ook omdat ik er mijn man heb ontmoet. Ja inderdaad… stiekeme ontmoetingen bij het koffieautomaat!
  • Drie vliegen in een klap: Ik ben dol op Hello Kitty, poladots en roze!
  • Mijn kinderen. Isolde, Art en Phileine. Drie kleine boefjes, maar wel hele lieve.
  • De faculteit Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht. Toen ik er studeerde waren het nog ‘gewoon’ de faculteiten Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. De laatste studie heb ik gevolgd. Ik ben dus eigenlijk een medisch bioloog, een wetenschapper. Haha, die hadden jullie niet aanzien komen hè?
  • Dit ringkussen is op-en-top Zomaar & Daarom! Het was ook (samen met nog twee andere kussentjes) goed voor de eerste publicatie in Bruid & Bruidegom Magazine en is dus best een beetje speciaal voor mij. Het kenmerkt ook mijn eigen stijl: opvallend, vrolijk en soms een beetje gek.

1 comment on “Een blogje over …. mijzelf!”

  1. Een fantastische mijlpaal, gefeliciteerd! Ik ken je natuurlijk al maar leuk om het terug te lezen op je blog. 🙂 Dat er nog een hoop mooie mijlpalen mogen volgen!

Comments are closed.