Twedding

Het kan inmiddels niemand meer ontgaan zijn: Twedding is Hot & Happening! René Hoksbergen (@hoks) vroeg zijn Jannetta Dorsman (@JanDor) ter huwelijk op een twitterbijeenkomst (ja die bestaan echt!) met zijn 1000ste tweet. How sweet is that!?
Het gevolg: een heuse twedding. Een grootse bruiloft voor een budgetprijs want alle bedrijven worden bij elkaar getwitterd en dragen kosteloos bij. En wat rustig begon, is als een sneeuwbal rond gaan denderen vanaf het moment dat ook weddingplanner Vivian ter Huurne zich erop heeft gestort! Inmiddels zijn onder andere de feestlocatie, trouwjurk, huwelijksreis, drukwerk en muziek al geregeld. En dan is er nog een half jaar te gaan voor de magische datum 20-10-2010, dus wie weet wat er allemaal nog bij elkaar wordt getwitterd…
Jannetta en René trouwen 20 oktober in besloten kring, maar daarna is er een groot feest voor alle vrienden, bedrijven en anderen die een deel uit willen maken van dit bijzondere feest. Ook deel uitmaken van twedding, op de hoogte blijven of je aanmelden voor het grootste twitterfeest van het jaar? Bezoek twedding!