Afgelopen zondag heb ik samen met bruid-in-spe schoonzusje de workshop Wedding & Cakes van Bloomwedding gevolgd. Deze workshop vond plaats in de nagelnieuwe (en ongelofelijk mooie!) kookstudio van meesterpatissier Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. Na een hapje en een glaasje bubbels begon de middag met een presentatie van weddingplanner Shirley Pisano van Bloomwedding die stap voor stap alles de revue liet passeren waar je aan moet denken bij het plannen van je bruiloft, aangevuld met leuke tips én de nieuwste trends op trouwgebied. Daarna was het tijd om een hele stapel bruidsbladen aan flarden te knippen (geef toe, dat doe je thuis toch niet zo snel!) en een moodboard te maken als inspiratie voor je bruiloft. En tussendoor bleven de drankjes en de lekkerste hapjes maar voorbij komen, hmmmm 🙂 Na een presentatie van topfotograaf Robert Aarts (heerlijk zwijmelen bij prachtige bruiloftsfoto’s!) was het tijd om zelf te handen uit de mouwen te steken en taart en cupcakes te decoreren onder de bezielende leiding van Robèrt. Wat een vakman! En wat een enorme keus aan marsepein, botercreme, fondant, icing en decoratie. Echt een paradijsje voor de taartliefhebster (en laat ik dat nou net zijn!)! Het merendeel van de taarten werd trouwens roze, duidelijk een trend in trouwland! Na het taartenmaken en de afronding door Shirley was het weer tijd om richting huis te gaan, met een hoofd vol informatie, een grote doos met taart en een geweldige goodiebag.
Ik wil een heel groot compliment geven aan Shirley! De combinatie van informatie en lekker bezig zijn was echt top en qua organisatie was het tot in de puntjes geregeld! En dan te bedenken dat dit ook haar eerste Wedding & Cakes Workshop was! Ook de goodiebag was echt too much. Loeizwaar met goodies van onder andere Witwedding, Leuke Lintjes, Bloom, Poirier, J-originals, Stip en Bloem en mijn eigen shop Zomaar & Daarom.
Shirley is van plan om deze workshop regelmatig te gaan geven, dus mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken bij de planning van je bruiloft én houd je van taart en lekker bezig zijn, dan is deze workshop echt een aanrader! Meer informatie kun je vinden op de website van Bloomwedding.