House of Dots


Misschien vragen jullie je bij deze foto’s af: Wat heeft dit te maken met een bruiloft? Nou, voor mij op dit moment alles!


Jullie hebben inmiddels misschien al wel door dat ik dol ben op bruiloften. Maar helaas…. de mensen in mijn naaste omgeving zijn niet betaald van het trouwlustige soort. Dus vanaf het moment dat mijn schoonzusje een save-the-date stuurde ben ik blij-blij-blij! En wat is een betere reden dan een bruiloft, waarbij ik ook nog eens benoemd ben tot -jawel!- ceremoniemeester, om het meest uberfantastische jurkje ever te kopen? Dus sinds een paar dagen hangt dit heerlijke jurkje thuis braaf te wachten tot het 19 augustus is.

En nu willen jullie natuurlijk allemaal weten waar dit jurkje vandaan komt (behalve de mensen zie mij volgen op Twitter, die kunnen het waarschijnlijk al wel dromen). Hij is afkomstig van Hester en Danielle van House Of Dots. Deze meiden hebben de allerleukste jurken met een lekkere vette knipoog naar de tuttige 50’s & 60’s. “Voor dat vintage gevoel in een nieuw jurkje”, zoals ze zelf zeggen. Nieuwsgierig? Zeker even gaan kijken want ook hun website is zeker een bezoekje waard!

Oh en wat de bruiloft betreft. Daar horen jullie vast nog wel meer van, want er moeten natuurlijk ook nog schoenen komen. En accessoires. En de allerliefste bruidskindertjes šŸ˜‰