Deze fantastische roze jurk van Ian Stuart zag ik een aantal jaren terug op de trouwfoto van Mariska, ontwerper van de geweldig leuke Fluffels. Ik vond hem meteen prachtig en hij is me altijd bijgebleven. Dus toen ik laatst deze officiële foto tegenkwam moest ik hem natuurlijk gebruiken voor een inspiratiebord!

De inspiratie is oudroze, of zoals de Engelsen zo prachtig zeggen “Pale Pink”. Ik zeg: “Zachtroze met een vleugje nostalgie” 🙂


  1. Schitterende trouwjurk Pompadour van Ian Stuart.
  2. Houd je decoratie overwegend wit dat oogt ruimtelijk en stijlvol, en breng een paar mooie accenten aan zoals deze leuke trouwlantaarns. Helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar kijk eens rond in Chinese winkeltjes, wie weet…
  3. Je bruidsmeisjes (of jijzelf) niet in het roze, maar in het wit met een roze lint om de taille. Moooooi! De prachtige foto is van Bija Rose.
  4. Armbandje van LOVY voor je bruidsmeisjes. Een mooi detail én een bijzonder aandenken.
  5. Geen trouwtaart, maar cupcakes! Ook deze kun je in allerlei kleuren, smaken en met allerlei versieringen laten maken, helemaal passend bij jullie stijl! De foto is van Cakejournal, fijne site om inspiratie op te doen!
  6. Uiteraard hoort er bij zo’n jurk een mooi eenvoudig boeket met roze roosjes. Niet te uitbundig, dat leidt alleen maar van de jurk! De foto komt van een Engelse blog Confetti Shots met nog meer leuke ideeën.
  7. Deze geweldige haarband kwam ik tegen in de etsy-shop van Be Something New.
  8. Een kousenband en ringkussen uit eigen collectie van Zomaar & Daarom, beide in offwhite gecombineerd met oudroze.