Groot nieuws in het relatief kleine trouwwereldje! David’s Bridal, een van de grootste bruidsspeciaalzaken van de US heeft een samenwerking aangekondigd met niemand minder dan Vera Wang! Wang is de absolute meesteres van couture bruidsjurken en onder andere verantwoordelijk voor de capitale trouwjurken van Mariah Carey, Jessica Simpson en Victoria Beckham.
Vorige week heeft Vera Wang haar eigen spring collection 2010 gepresenteerd, zie de foto hiernaast, en deze was werkelijk adembenemend!
Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van deze samenwerking, waarvan werd aangekondigd dat de prijzen beginnen bij slechts $600! Ik vermoed dat de bruiden in rijen dik voor de ingang van de winkels zullen liggen.
Voor de Nederlandse bruidjes: Helaas heeft David’s Bridal geen winkels in Nederland, maar ze verzenden wel naar ons kleine landje. Maar of je op de gok een jurk wilt kopen? Als het een Vera Wang is misschien wel! šŸ˜‰