Op gratistrouwen.nl kun je een bruiloft ter waarde van 10.000 euro winnen! En het leuke is dat jullie deze ook nog eens helemaal zelf kunnen plannen. Je zit dus niet vast aan een jurk van winkel X en een feest op locatie Y!  Jullie zoeken, kiezen en plannen….en de rekeningen worden door iemand anders betaald!


Het initiatief van gratistrouwen.nl komt van Y-Midia Moderne Bruidsfotografie. Door middel van advertenties op de website van gratistrouwen.nl wordt het bedrag van 10.000 euro verzameld.

Wat heb je ervoor nodig om kans te maken op deze superprijs? Een foto en een grote familie/collega/vrienden-kring, want -zoals bij vrijwel elk spel tegenwoordig- ook hier hangt een sms-actie aan vast. Uit de 100 bruidsparen met de meeste sms-jes wordt 12 December een winnaar getrokken tijdens een spetterend feest in Den Bosch.